Om Oss

Med kärlek till Gotland så valde vi att flytta från storstaden till Visby - 2019. Tillsammans med våra 3 barn - 8, 16 och 17 så gick flyttlasset i december 2019 till ön som vi alltid älskat. Med sommarhus längs Ekstakusten, en man som är född och uppväxt både i Visby och Tofta så har vi gemensamt spenderat en massa tid på Gotland. Guldkornen och platserna som vi älskar är många och vi hittar fortfarande nya fantastiska platser. Att ha förmånen att bo och leva på en ö som Gotland är fantastisk och därför tycker vi det är extra roligt att få dela vår kärlek på detta sätt.

/Johanna och Thomas 

Stora Karlsö

Stora Karlsö - En plats som vi besökt ett flertal gånger. Ofta inleder vi vår semester på denna vackra ö. Ett perfekt sätt att hitta lugnet på kort tid. I fyren på bild finns det möjlighet att övernatta vilket kan rekommenderas. På kalkstensklipporna runt om ser man sillgrisslorna som är en fantastisk upplevelse för hela familjen. 

Ön är ett av världens äldsta naturskyddade områden och är rik på udda sevärdheter. Växter, fåglar, fossil och kulturhistoria – här finns något för alla intressen.